על תבלינים, חיידקים וגאוגרפיה
מילות המפתח: שימור מזון, זיהום מזון, צמחי תבלין ובושם המאמר עוסק בקשר בין השימוש בתבלינים לבין תנאי מזג האוויר. הממצאים מורים כי ככל שהטמפרטורה הממוצעת גבוהה יותר, כך נעשה שימוש רב יותר בתבלינים, ובמיוחד בתבלינים מסוימים. בארצות החמות החלו בזמן כלשהו להשתמש בתבלינים כאמצעי עזר לאחסון מזון, שקדם בהרבה לאמצעי הקירור. לתבלינים היו אז שני תפקידים עיקריים בתעשיית המזון. /למידע מלא...
קהל יעד: תיכון,
תיכון ומעלה תאריך: אוקטובר, 2006 שפה: עברית